New Balance TWO WXY sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance TWO WXY

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance TWO WXY.

New Balance verrast vriend en vijand met de New Balance Two WXY sneakers. Want of je nu fan bent van dit sneakermerk of niet, je kunt simpelweg niet om deze hele dikke basketbalsneakers heen. De Sneakerbaron was direct verkocht toen hij deze sneakers zag. Het duurde dan ook niet lang voordat hij ze, als echte sneakerhead zijnde, aan zijn collectie had toegevoegd. De New Balance Two WXY sneakers zijn echte gamechangers. Net zoals de New Balance Kawhi sneakers en de New Balance BBOMNX sneakers dit zijn.

Wanneer je het court op stapt met de Two WXY's weet je zeker dat alle ogen direct op jou gericht zijn. Voordat de game onderweg is, dwing je al respect af. Een voorsprong die je natuurlijk nooit meer uit handen geeft. En dat hoeft ook niet, want deze dikke sneakers zorgen ervoor dat je maximaal performt. De schoen biedt je uitstekende support en stabiliteit. Het bovenwerk van technisch mesh is voorzien van Kinetic Sticht-technologie. Ventilatie, flexibiliteit en support is dan ook een zekerheidje. Zeker als je hier de versterkte hak hierin meerekent. De schoen heeft een normaal vetersysteem en een handig treklusje aan de hiel. Comfort wordt onder andere geleverd door de gewatteerde tong en schacht. Het uitneembare Ortholite voetbed ondersteunt en draagt bij aan de uitstekende demping van de schoen. De tussenzool is verantwoordelijk voor precies de juiste stijfheid van de schoen. De responsieve demping is afkomstig van het FuelCell schuim dat je ook aantreft in de New Balance Fuelcell sneakers. Dankzij het profiel op het rubberen loopvlak maak je zonder problemen de meest onverwachte en explosieve bewegingen. De New Balance Two WXY sneakers voelen zich ook buiten het court op hun gemak. Draag ze dus ook gewoon casual.