New Balance XC-72 sneakers

60 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance XC-72

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance XC-72.

De New Balance XC-72 sneakers zijn sneakers die overal waar ze komen direct de aandacht opeisen. Het zijn dikke sneakers die als geen ander retro samen weten te brengen met de toekomst. De Sneakerbaron is weg van deze sneakers en draagt ze regelmatig als hij de straat op gaat. De New Balance XC-72 sneakers zijn, net als de New Balance 574 sneakers en de New Balance 1500 sneakers, gebaseerd op klassieke running shoes uit vroeger tijden.

En hoe klassiek de XC-72's tot op zekere hoogte ook zijn, tegelijkertijd zijn het super moderne sneakers. Ze zijn dan ook helemaal future proof. Dit begint al bij het fraaie upper dat bestaat uit nylon en suède. Bijzondere aan het suède is dat het chroomvrij is. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat zes veteroogjes telt. De pasvorm en fit van de schoen zijn bijzonder goed. De hak is versterkt, waardoor je veel support en stabiliteit ervaart. Een dik gewatteerde schacht verhoogt het comfort van de schoen, net zoals de gewatteerde tong dit doet. Meest in het oog springende feature van deze sneaker is natuurlijk de buitenzool die op driekwart van de schoen deel begint uit te maken van het upper. Een gewaagd experiment, maar wat de Sneakerbaron betreft meer dan geslaagd. De prettige demping van de schoen wordt verzorgd door de EVA-tussenzool en is vergelijkbaar met de demping van de New Balance 300 sneakers en de New Balance 720 sneakers. De New Balance XC-72 sneakers zijn streetwise sneakers die je nooit in de steek zullen laten.