Nike Air Max 96 sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikeairmax96

Onder de loep Nike Air Max 96

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max 96.

De Nike Air Max 96 sneakers zijn fraaie retrosneakers met een moderne look & feel. Deze telg uit de Air Max familie neemt je, net als de Nike Air Max 95 sneakers en de Nike Air Max 97 sneakers, mee terug naar de jaren negentig. Een favoriete periode van de Sneakerbaron, want wat gebeurde er toen veel op sneakergebied.

De Nike Air Max 96 sneakers hebben alles in zich om zich te ontpoppen tot iconische sneakers. Het upper van deze sneakers is bijzonder stijlvol uitgevoerd in mesh met leren overlays. Graag ook even je aandacht voor het mooie stikwerk! De schoen heeft een traditioneel vetersysteem dat je zelf laat bepalen wat voor jou de ideale fit is. De pasvorm is uitstekend, want de schoen past zich aan de contouren van je voet aan. De Nike Swoosh pronkt vol trots op de zijkant van de Air Max 96's en ook op de hiel van de schoen is duidelijk zichtbaar dat je dikke Nike's draagt. De schacht van de schoen is gewatteerd, net als de tong van de schoen. In tegenstelling tot de Nike Air Max 98 sneakers, is er bij deze sneakers een kleine brug aangebracht tussen de voor- en achtervoet. Dit zorgt ervoor dat je maximale ondersteuning en stabiliteit ervaart. Deze brug tref je ook aan bij de Nike Air Max ZM 950 sneakers. Uiteraard is de tussenzool van de Nike Air Max 96 sneakers voorzien van dikke Max Air units. Zo weet je zeker dat je altijd en overal over ultieme, responsieve demping beschikt. Dankzij het profiel op de rubberen buitenzool weet je zeker dat ook grip en wendbaarheid bij deze sneakers tot in de puntjes verzorgd zijn.