Nike Air Max Excee sneakers

132 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Excee

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Excee.

Dikke sneakers hoor, die Nike Air Max Excee sneakers. Wist je dat de Sneakerbaron één van de eerste was die deze sneakers droeg? En tot op de dag van vandaag kun je hem op deze sneakers tegenkomen. Hij draagt ze namelijk nog steeds met veel plezier. Dat is niet zo vreemd, want de Nike Air Max Excee sneakers staan bekend om hun uitstekende prestaties als het gaat om loop- en draagcomfort. Deze sneakers hebben een flinke dosis retro en hebben veel gemeen met de Nike Air Max 90 sneakers en de Nike Air Max 93 sneakers.

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van modern mesh materiaal, dat ademend is. Suède en lederen overlays op het bovenwerk van de schoen geven de Air Max Excee’s net dat beetje extra stijl en klasse. Onder de hak tref je de overbekende Air Max unit aan die natuurlijk goed te zien is. De midden- en buitenzool zijn gemaakt van foam wat bijdraagt aan het lichte gewicht van deze sneakers. Ook de rubberen pods die zijn aangebracht op de buitenzool dragen bij aan het lichte gewicht. Stijlvol accent is het Nike logo dat in reliëf is aangebracht op de hak van de schoen. Dankzij de versterkte hak, die je ook aantreft bij de Nike Air Max 97 sneakers, beschik je over uitstekende support. De schoen heeft, net als de Nike Air Max 98 sneakers, een rubberen buitenzool met geprofileerd loopvlak. Grip en wendbaarheid zijn dan ook een zekerheidje. De Nike Air Max Excee sneakers zijn er voor dames, heren, jongeren en zelfs voor de allerkleinste kids zijn deze dikke sneakers al verkrijgbaar.