Nike Air Max Excee sneakers

79 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Excee

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Excee.

Dikke sneakers hoor, die Nike Air Max Excee sneakers. Wist je dat de Sneakerbaron één van de eerste was die deze sneakers droeg? En tot op de dag van vandaag kun je hem op deze sneakers tegenkomen, want hij draagt ze nog steeds met veel plezier. Dat is niet zo vreemd, want de Nike Air Max Excee sneakers staan bekend om hun uitstekende prestaties met betrekking tot loop- en draagcomfort. Zo is het bovenwerk van deze sneaker gemaakt van modern mesh materiaal dat ademend is. Suede en lederen overlays op het bovenwerk van de schoen geven de Air Max Excee’s net dat beetje stijl en klasse dat de schoen nodig heeft.

Onder de hak tref je de overbekende Air Max unit aan, die natuurlijk goed zichtbaar is gemaakt. De midden- en buitenzool zijn gemaakt van foam en dit draagt bij aan het lichte gewicht van deze sneakers. Ook de rubberen pods die zijn aangebracht op de buitenzool dragen bij aan het lichte gewicht. Stijlvol accent is het Nike logo dat in reliëf is aangebracht op de hak van de schoen. De Nike Air Max Excee sneakers zijn er voor dames, heren, kinderen en zelfs voor de allerkleinsten zijn deze dikke sneakers al verkrijgbaar.