Nike Air Max Invigor sneakers

37 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Invigor

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Invigor.

De Nike Air Max Invigor sneakers zijn dikke sneakers die elke sneakerliefhebber in zijn sneakercollectie zou moeten hebben opgenomen. De Sneakerbaron heeft zelfs twee paar aan zijn collectie toegevoegd. Je ziet direct dat de Nike Air Max Invigor flirten met de Air Max 95 sneakers. Helemaal niet erg, want laten we eerlijk zijn, dit zijn ook hele dikke, legendarische sneakers. Het bovenwerk van deze sneakers is gemaakt van mesh. Optimale ventilatie is dan ook een zekerheidje. Fraai zijn de niet-gestikte overlays.

De Invigor’s zijn lekker licht van gewicht en hebben natuurlijk de gepatenteerde Max Air unit. Deze is verwerkt in de foam-zool en is duidelijk zichtbaar en herkenbaar aangebracht in de hiel van de schoen. Maximale demping, ook een zekerheidje. De uitstekende pasvorm wordt mede verkregen door de 6-gaats vetersluiting. De rubberen loopzool heeft een profiel waarmee je altijd en overal goed uit de voeten komt. Oh ja, hierbij worden geen concessies gedaan aan wendbaarheid en flexibiliteit. De Nike Air Max Invigor sneakers willen er graag met je op uit. Kies de colorway die bij jou past en heers op straat.