Nike Air Max Terrascape sneakers

40 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Terrascape

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Terrascape.

De Nike Air Max Terrascape sneakers zijn revolutionaire sneakers met een pittige, eigentijdse look & feel. Deze veelzijdige sneakers draag je tijdens hardlopen, in de sportschool en als je de stad in gaat. De Sneakerbaron is maar wat blij met zijn Nike Air Max Terrascape sneakers. Deze sneakers hebben veel gemeen met de Nike Tuned 1 sneakers en de Nike Air Max Tailwind sneakers.

De Air Max Terrascape's hebben je veel te bieden. De schoen blinkt uit in stabiliteit en support. Zo is het upper van de schoen voorzien van een TPU-kooiconstructie. Ook de versterkte hak speelt een belangrijke rol in de uitstekende support die de schoen biedt. Verder bestaat het upper uit het ademende mesh, waardoor je verzekerd bent van uitstekende ventilatie. Deze sneakers zijn, net als de Nike Crater Impact sneakers en de Nike Crater Remixa sneakers duurzaam. Ze zijn namelijk deels (20%) gemaakt van gerecycled materiaal. De Nike Grind-spikkels in de rubberen buitenzool zijn hier een voorbeeld van. Ook aan comfort is gedacht en wel door de zachte, gevoerde kraag en het ergonomische voetbed. Net zoals de Nike Air Max Plus sneakers en de Nike Air Max 95 sneakers ervaar je een ongekend hoog loopcomfort als je deze sneakers draagt. Dit komt door de dikke Tuned Air-units die onder de hak en voorvoet zijn aangebracht. Responsieve demping? Check! Grip en wendbaarheid zijn dik in orde dankzij het profiel op het rubberen loopvlak. De Nike Air MAx Terrascape sneakers zijn klaar voor de toekomst. En jij?