Nike Air Sock Racer sneakers

13 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Sock Racer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Sock Racer.

De Nike Air Sock Racer sneakers zagen in 1986 voor het eerst het daglicht. De Sneakerbaron herinnert zich dit nog als de dag van gisteren, omdat deze sneakers voor die tijd revolutionair waren. En tot op zekere hoogte zijn de Nike Air Sock Racer sneakers dit tot op de dag van vandaag nog. Deze sneakers zijn bijzonder licht van gewicht, wat voor een belangrijk deel op het conto van het gebreide, textielen bovenwerk komt. Dit elastische, soepele bovenwerk volgt de contouren van je voet en heeft hierdoor een optimale fit.

De Sock Racers hebben geen vetersluiting. Je trekt de schoen strak door middel van twee verstelbare bandjes. Deze bandjes hebben nog een functie; ze dragen bij aan ondersteuning en support. De binnenzijde van de schoen is gevoerd met materiaal dat zacht aanvoelt en ademend is. De inlegzool is uitneembaar en is medeverantwoordelijk voor de uitstekende demping die de schoen je laat ervaren. In de licht Ultra zool is een air unit aangebracht, die je die typische, ongeëvenaarde Nike demping geeft. Het profiel op de loopzool is afgestemd op de straat en zal je nooit in de steek laten. Ook anno nu staan de Nike Sock Racer sneakers nog steeds hun mannetje en hebben ze nog niets aan kracht en uitstraling verloren.