Nike Air Zoom Tempo Next sneakers

58 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom Tempo Next

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom Tempo Next.

De Nike Air Zoom Tempo Next sneakers behoren tot de favoriete running shoes van de Sneakerbaron. Meerdere keren per week trekt hij er met deze dikke sneakers op uit om een flink stuk te hardlopen. De Nike Air Zoom Tempo Next sneakers zijn dan ook afgestemd op hardlopers, maar natuurlijk kun je deze sneakers ook prima lekker casual dragen. Ze hebben tenslotte niet voor niets die hele vette looks. De schoen heeft een uitstekende pasvorm en sluit dankzij het soepele bovenwerk goed om je voet. Het asymmetrische vetersysteem speelt hierbij een grote rol, want deze zorgt ervoor dat je voet op zijn plaats blijft.

Een lusje aan de hak is meer dan een speels detail en maakt het aantrekken van de schoen makkelijk(er). In de hak van de Zoom Tempo Next’s tref je Nike React-technologie aan die behalve bijdraagt aan de pasvorm ook bijdraagt aan de responsieve demping van de schoen. Ook het voetbed speelt een rol bij de demping. Zo is Nike ZoomX foam in het voetbed verwerkt. Onder de voorvoet is de Zoom Air unit duidelijk zichtbaar aanwezig. De schoen weegt maar weinig, wat een groot voordeel is tijdens het sporten. De Nike Air Zoom Tempo Next sneakers zijn in een groot aantal verschillende colorways verkrijgbaar.