Nike Blazer Low sneakers

364 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikeblazerlow

Onder de loep Nike Blazer Low

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Blazer Low.

De Nike Blazer Low sneakers are still going strong. Want wist je dat deze dikke sneakers al tientallen jaren het straatbeeld sieren? De Sneakerbaron is nog net zo enthousiast over deze sneakers als op het moment dat ze voor het eerst op de markt kwamen. Van origine zijn de Nike Blazer Low sneakers echte basketbalsneakers. Maar in de loop van de tijd hebben ze zich ontwikkeld als streetwise sneakers voor dagelijks gebruik. Verder zijn deze sneakers, net als de Nike Dunk sneakers en de Nike Stefan Janoski sneakers, populair onder skaters.

Dit is niet verwonderlijk, want de Blazer Low's staan bekend om hun uitstekende boardfeel. Als skater moet je één zijn met je board om optimaal te kunnen performen. De Nike Blazer Low sneakers voorzien moeiteloos in deze behoefte. Dit begint al bij de pasvorm en fit van de schoen die uitstekend zijn. Het upper sluit goed om je voet en geeft je direct support en stabiliteit. In dit upper zijn perforaties aangebracht om je voeten droog en koel te houden. Fraai stikwerk en de retro Swoosh maken het bovenwerk van de schoen compleet. De zachte kraag vermindert de druk op je enkels, net zoals de gewatteerde tong de veterdruk vermindert. Net als de Nike SB Shane sneakers hebben deze sneakers een gevulkaniseerde constructie met betrekking tot de bevestiging van de buitenzool aan de middenzool. De middenzool voorziet je van goede demping die de schokken absorbeert en direct afvoert. Het visgraatpatroon op de rubberen buitenzool is jouw garantie voor maximale grip en flexibiliteit.