Nike Explore Strada sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Explore Strada

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Explore Strada.

Zoals de naam al doet vermoeden, is er één ding dat deze sneakers heel graag met jou willen doen. Wat dat is? Op ontdekking gaan! De Nike Explore Strada sneakers willen de stad verkennen, de sportschool, de party waar je naar toe gaat, de….. Heerlijk dikke sneakers die volgens de Sneakerbaron overal graag geziene gasten zijn. De Nike Explore Strada sneakers zijn lekker licht van gewicht. Dit komt onder andere door het bovenwerk van textiel, mesh, dat op driedimensionale wijze geweven is. Hierdoor is het ook een stevig materiaal, waardoor je een optimale pasvorm ervaart.

De Explore Strada’s zijn bijzonder comfortabel. Zo zijn de kraag en de tong van de schoen gewatteerd. De inlegzool is uitneembaar en draagt bij aan de demping. Deze demping wordt versterkt door de foam middenzool en deze is responsief. Oftewel, elke stap die je zet levert je juist energie op. De loopzool van de Nike Explore Strada sneakers heeft een gebalanceerd profiel dat voorziet in grip, tractie en wendbaarheid.