Nike MC Trainer sneakers

39 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike MC Trainer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike MC Trainer.

Jij denkt dat de ideale sneaker voor in de sportschool niet bestaat? Dan heb je het mis en is het duidelijk dat je de Nike MC Trainer sneakers nog niet kent. Heel jammer, want deze sneakers zijn gemaakt voor intensieve, gevarieerde workouts. De Sneakerbaron weet hier alles van en je spot hem dan ook regelmatig in de gym op zijn Nike MC Trainer sneakers. Van krachtoefeningen met gewichten tot cardiotraining op de loopband, deze sneakers kunnen alles aan. Ze hebben wat dit betreft veel overeenkomsten met de Nike Speedrep sneakers en de Nike Reposto sneakers.

De MC Trainers zijn lekker licht van gewicht, wat voor een groot deel op het conto geschreven mag worden van het bovenwerk van mesh. Dit ademende materiaal is soepel en vormt zich uitstekend om je voet. Bovendien zorgt dit materiaal ervoor dat je voeten droog en koel blijven. Deze sneakers staan op eenzame hoogte als het gaat om stabiliteit en ondersteuning. Een paar voorbeelden? De platte zool is iets breder ter hoogte van de hak, zodat je stabiel staat tijdens gewichtheffen. De overlays van TPU zorgen voor extra ondersteuning ter hoogte van de veters. De binnenzijde van de schoen biedt je veel comfort. Een ergonomisch, licht dempend voetbed en de voering van textiel zijn hier voorbeelden van. Ook wat de looks betreft zit het goed. De schoen ziet er strak, modern en gestroomlijnd uit met als eyechatcher de gewelfde tussenzool. Hou je hiervan? Check dan ook eens de Nike Metcon sneakers Deze EVA-tussenzool is verantwoordelijk voor de uitstekende responsieve demping die de schoen je op maat levert. En grip en wendbaarheid? Geen zorgen, want het geprofileerde loopvlak op de rubberen buitenzool staat hier garant voor. De Nike MC Trainer sneakers willen ook graag met jou aan de slag. Ben jij klaar voor deze dikke sneakers?