Nike Revolution sneakers

406 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Revolution

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Revolution.

De Nike Revolution sneakers zijn gewoon heel fraaie sneakers. Niet meer dan dat? Zeker wel, want hoewel deze sneakers een minimalistisch design hebben, hebben ze heel wat ‘onder de motorkap’ liggen. Precies waarom de Sneakerbaron zo gek is op deze sneakers. De ontwerpers van Nike hebben er alles aan gedaan om de Nike Revolution sneakers zo eenvoudig mogelijk te houden. Het is geen schoen die de aandacht opeist. Het is een schoen die op een hele natuurlijke manier de aandacht op zich vestigt, zonder dat hier enige moeite voor gedaan hoeft te worden. Het bovenwerk van de ‘Revolution’ is gemaakt van het zeer licht en ventilerende flyknit materiaal.

Dit materiaal is bovendien heel stevig, waardoor de schoen stevig en stabiel om je voet sluit. De hak van de schoen is versterkt, wat ook bijdraagt aan de stabiliteit van de schoen. De middenzool is gemaakt van zacht foam. Niet alleen is dit heel licht van gewicht, maar het staat ook garant voor een optimale absorptie van de stappen die je zet. De buitenzool is voorzien van groeven die ervoor zorgen dat je je voet tijdens het lopen optimaal afwikkelt. Ook zorgt deze voor grip op de meest uiteenlopende ondergronden. De Nike Revolution sneakers zijn er voor dames, heren en kinderen.