Nike Superrep sneakers

124 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Superrep

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Superrep.

De Sneakerbaron is meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Hij vindt het heerlijk om zich uit te leven tijdens een flinke workout. Uiteraard draagt hij dan sneakers. De Nike Superrep sneakers behoren tot zijn favoriete workout-sneakers. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Nike Superrep sneakers zijn speciaal bedoeld en ontworpen voor de sportschool. Deze sneaker ziet er super uit en weet als geen ander flexibiliteit, demping, stabiliteit en support met elkaar samen te brengen. Hierdoor ervaar je maximale bewegingsvrijheid, precies datgene dat je nodig hebt in de sportschool. De Superrep’s zijn uitermate licht van gewicht. Het ademende bovenwerk van gebreid textiel voelt comfortabel aan en biedt uitstekende steun en stabiliteit.

Aan de zijkant van de schoen is een boog van stevig materiaal aangebracht. Deze boog zorgt ervoor dat je ook bij zijwaartse bewegingen altijd over maximale ondersteuning beschikt. De zool, gemaakt van dik foam, weet als geen ander schokken op te vangen en deze snel en efficiënt af te voeren. Het resultaat? Een fantastische demping. Bijzonder prettig bij planken en springen. Oh ja, deze demping is vanzelfsprekend responsief. De zool van de schoen is, ter hoogte van de voorvoet, voorzien van groeven voor maximale flexibiliteit. Ben je op zoek naar de ideale sneaker voor in de sportschool? Dan zijn de Nike Superrep sneakers gemaakt voor jou!