Nike Tuned 1 sneakers

209 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Tuned 1

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Tuned 1.

De Nike Tuned 1 sneakers laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Zij zijn de baas en je moet van goeden huize komen om hier iets tegen in te brengen. De Sneakerbaron houdt wel van dit type sneakers, omdat ze lekker dominant overkomen. De Nike Tuned 1 sneakers zijn de opvolger van de legendarische Nike Air Max Plus sneakers. Het model is zeer sportief en gestroomlijnd en dat vraagt om actie. Het upper is bijzonder fraai en bestaat uit mesh en synthetisch leer. De plastic kooi aan de bovenzijde van de Tuned 1’s zorgen voor extra stabiliteit en maximale ondersteuning.

De reflecterende accenten op het bovenwerk lichten fraai op in het donker. De schoen zit heel comfortabel dankzij de gevoerde binnenzijde en het dempende voetbed. Deze sneakers hebben een zeer goede ventilatie, waardoor je geen last hebt van warme, zweterige voeten. Op verschillende plekken zijn in de tussenzool Tuned Air units aangebracht, die opvallend aanwezig zijn. Maximale responsieve demping is dan ook gegarandeerd. De ‘brug’ in de zool die de voorvoet verbindt met de hak draagt bij aan zowel de stabiliteit als de flexibiliteit van de schoen. Kijken we tot slot nog even naar de buitenzool van de Nike Tuned 1 sneakers en dan zien we dat dankzij het gevarieerde profiel, ook grip een zekerheidje is.