Nike Venture Runner sneakers

46 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Venture Runner

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Venture Runner.

Een retrorunner, maar dan wel een hele fraaie! Dat zijn de Nike Venture Runners. De Sneakerbaron heeft lang moeten wachten op deze sneakers, maar dit wachten werd beloond. De Nike Venture Runner sneakers nemen je zonder blikken of blozen mee terug naar de jaren tachtig van de vorige eeuw. Ze zijn namelijk maar wat trots op hun roots, want inderdaad, daarvoor moeten we terug naar deze periode.

Dit zijn lifestyle sneakers, die vooral bedoeld zijn voor casual gebruik. Ze hebben een voorliefde voor de straat en de stad, want hier kunnen ze volop shinen. Het bovenwerk van de Venture Runners bestaat uit suede, leer en luchtdoorlatend mesh. De schoen heeft een reguliere vetersluiting en een opvallende hielclip die bijdraagt aan een stabiele loopervaring. Op verschillende plekken tref je reflecterende stippen aan, zodat je opvalt in het donker. De inlegzool van foam is zacht, comfortabel en licht dempend. Ook de middenzool is gemaakt van dempend foam materiaal. Hierdoor is de schoen lekker licht van gewicht. De buitenzool is van duurzaam rubber en voorzien van een wafelpatroon. Grip en wendbaarheid? Check! De Nike Venture Runner sneakers zijn in verschillende vintage colorways verkrijgbaar.