Nike Victori One Slide sneakers

86 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Victori One Slide

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Victori One Slide.

De Nike Victori One Slide slippers zijn bedoeld voor iedereen die er ook op slippers graag stijlvol en verzorgd uitziet. En dat doe je met deze dikke slippers gegarandeerd! En de Sneakerbaron kan het weten, want die is altijd relaxt en komt altijd stijlvol voor de dag. Naast deze slippers heeft Nike nog een tweetal slippers in het assortiment, namelijk de Nike Kawa Slide slippers en de Nike Asuna Slide slippers.

De Nike Victori One Slide slippers dragen bijzonder comfortabel. De band over je voet is lekker breed en voelt zacht en comfortabel aan. Dat komt door de vulling van foam. Deze slippers hebben een voorgevormd voetbed, jouw garantie voor goede ondersteuning. Dit voetbed is ook nog eens voorzien van een zogenaamd grippatroon, waardoor je niet snel uit de slipper glijdt. De Victori Slides zijn uitgerust met mechanische demping en dat is best bijzonder voor slippers. Het loopvlak is voorzien van een gevarieerd profiel, zodat je op het strand, de boulevard, onder de douche en rondom huis beschikt over goede grip.