Nike Zoom X invincible sneakers

115 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Zoom X invincible

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Zoom X invincible.

Born to run, dat zijn de Nike Zoom X Invincible sneakers. Je doet deze sneakers geen groter plezier dan door ze mee te nemen voor een rondje hardlopen. Wees hierbij niet te lief voor ze, want ze gaan graag een sportieve uitdaging aan. En dar weet de Sneakerbaron alles van, want natuurlijk loopt hij regelmatig hard op zijn Nike Zoom X Invincible sneakers. Deze sneakers hebben veel raakvlakken met de Nike Air Zoom Alphafly sneakers en de Nike Air Zoom Tempo Next sneakers.

De Zoom X Invincibles zijn hele moderne runners die erg licht zijn van gewicht. Dit bevordert uiteraard je prestaties. Het upper bestaat uit Flyknit en dan weet je dat het goed zit met pasvorm, fit en ventilatie. De schoen sluit dan ook goed om je voet, waardoor je direct bij het aantrekken al de goede support van de schoen ervaart. De brede, grote vorm van de voorvoet speelt een belangrijke rol bij de stabiliteit die de schoen biedt. Het traditionele vetersysteem voert de veters door vijf veteroogjes. Maar eigenlijk draait alles bij deze sneakers om de superieure, responsieve demping. Deze wordt verzorgd door een dikke laag Nike ZoomX-foam en weet als geen ander schokken snel te absorberen en in de vorm van energie aan je terug te geven. Je loopt dan ook super comfortabel en met een lichte(re) tred. Om je grip en tractie te geven op vrijwel elke ondergrond, heeft het loopvlak een wafelprofiel. Dit ken je misschien van de Nike Waffle sneakers. Tot slot is het nog goed om te weten dat de Nike Zoom X Invincible sneakers ook graag met je meegaan naar de sportschool. En wil je ze gewoon lekker casual dragen? Dan moet je dit zeker doen.