Puma Pearl sneakers

48 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Pearl

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Pearl.

De Puma Pearl sneakers zijn dikke, trendy sneakers die niets liever willen dan in de spotlights staan. En geef ze eens ongelijk! De Sneakerbaron geeft ze regelmatig het podium om te shinen. Deze fashion sneaker matcht met veel verschillende kledingstijlen, maar is daardoor zeker geen allemansvriend. De Puma Pearl sneakers kiezen hun eigen weg en behouden altijd hun eigen karakter en uitstraling. Het fraaie bovenwerk is een combi van leer en suede. De schoen heeft een uitstekende pasvorm en fit.

Direct onder het vetersysteem zijn perforaties aangebracht, voor een goede ventilatie. De dikke gewatteerde instap sluit goed en comfortabel aan rond het enkelgebied. De schoen is bij de neus verstevigd om slijtage tegen te gaan en bij de hak om je extra support en stabiliteit te geven. De dikke tussenzool is voor een deel geribbeld, wat de Pearls een moderne, sportieve look oplevert. Deze zelfde tussenzool is verantwoordelijk voor een prettige demping, waardoor je het met gemak een hele dag volhoudt op deze sneakers. Het gevarieerde profiel op de rubberen zool is, ter hoogte van de hak, voorzien van het Puma kat-logo. De Puma Pearl sneakers staan te popelen om samen met jou te shinen. Geef jij ze het podium?