Puma RS-Z sneakers

135 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma RS-Z

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma RS-Z.

De Puma RS-Z sneakers zijn sneakers waarmee je echt alle kanten op kunt. Neem ze mee naar de sportschool, ga met ze hardlopen of neem ze mee de straat op om te chillen met je vrienden. Deze sneakers zijn overal voor in en dat is nog maar één reden waarom de Sneakerbaron zo gek is op de Puma RS-Z sneakers. Want ook als het om loop- en draagcomfort gaat, weten deze sneakers van wanten. Maar dat geldt voor meer sneakers uit de Puma RS-lijn, zoals voor bijvoorbeeld de Puma RS-2K sneakers en de Puma RS-9.8 sneakers.

Natuurlijk vertelt de Sneakerbaron je graag meer over deze dikke sneakers. Zo is het bovenwerk van de RS-Z's een mix van moderne materialen die harmonieus samensmelten tot één geheel. Ademend mesh zorgt voor uitstekende ventilatie en de suède overlays voegen een flinke dosis stijl aan de schoen toe. Een handig lusje aan de hiel maakt het aantrekken van de schoen makkelijk(er). Ook aan de tong van de schoen tref je een lusje aan, bedoeld om de tong op zijn plaats te houden. De schoen voorziet je van uitstekende support en stabiliteit, net zoals dit het geval is bij de Puma RS-Fast sneakers. Het inner van de schoen is bekleed met scubastof dat zacht en comfortabel aanvoelt. Deze sneakers hebben een uitneembaar voetbed dat een bescheiden bijdrage levert aan de demping van de schoen. Net zoals in de Puma RS-Pure sneakers is de demping responsief en verwerkt in de tussenzool. In het geval van de Puma RS-Z sneakers is deze tussenzool lekker chuncky. Grip is gegarandeerd dankzij het geprofileerde loopvlak op de rubberen buitenzool. Worden dit jouw nieuwe kicks?