Reebok Answer sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#reebokanswer

Onder de loep Reebok Answer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Answer.

De Reebok Answer sneakers zijn niet zomaar sneakers. Deze dikke sneakers zijn mede ontworpen door basketballegende Allen Iverson. De Sneakerbaron, groot fan van de NBA basketbalcompetitie, twijfelde dan ook geen seconde en voegde deze sneaker direct toe aan zijn sneakercollectie. De looks van de Reebok Answers sneakers zijn bijzonder fraai. De schoen weet stijl, klasse en sportiviteit naadloos met elkaar te combineren. Het bovenwerk van de Answer’s is gemaakt van soepel leer.

Dit draagt niet alleen bij aan de zeer goede pasvorm, maar zeker ook aan de eerder genoemde stijlvolle uitstraling van de schoen. Bijzonder aan deze schoen is de demping. Deze wordt verzorgd door een technologie die Reebok ‘DMX’ heeft gedoopt. Deze DMX-demping verplaatst bij elke stap die je zet lucht, van de hiel naar de voorvoet. En ook weer terug uiteraard. Het resultaat? Je loopt op kussentjes. Ter hoogte van de middenvoet is, voor extra support en stabiliteit, een TPU-constructie aangebracht. Deze loopt gedeeltelijk door in het bovenwerk van de schoen. De Reebok Answer sneakers zijn het antwoord op jouw vraag van welke sneakers je wil dragen. Deze dus. Nog vragen?