Reebok Classic Legacy sneakers

106 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Classic Legacy

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Classic Legacy.

Retrorunners van jewelste, dat is precies wat de Reebok Classic Legacy sneakers zijn. En dat zijn sneakers waar de Sneakerbaron wel raad mee weet. Hij twijfelde dan ook geen moment en heeft deze sneakers direct aan zijn sneakercollectie toegevoegd. De Reebok Classic Legacy sneakers zijn geïnspireerd op de running shoes uit het midden van de jaren zeventig. Je ziet dit meteen aan het klassieke lijnenspel en model van de schoen. Uiteraard zijn deze sneakers van alle hedendaagse gemakken, comfort en technologie voorzien. Zo hebben de Classic Legacy’s een bovenwerk dat een combi is van textiel (mesh) en synthetisch leer.

Deze combi zorgt ervoor dat comfort en functioneel gemak in balans zijn. Het ademende materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie (comfort) en het leer draagt juist bij aan de stevigheid (support) van de schoen. Nog meer comfort wordt geleverd door de tong van foam, de gewatteerde kraag en de met textiel gevoerde binnenzijde van de schoen. De lekker dikke foamzool geeft de schoen zijn licht eigenwijze, opvallende uitstraling en is bovendien verantwoordelijk voor de uitstekende responsieve demping. De rubberen loopzool heeft een profiel dat lacht om oneffenheden en levert je dan ook optimale grip en wendbaarheid. De Reebok Classic Legacy sneakers komen het best tot hun recht in een fraaie vintage colorway. Keuze genoeg!