Reebok Nano X1 sneakers

36 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Nano X1

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Nano X1.

De Reebok Nano X1 sneakers dagen je uit om sneller te lopen dan je ooit hebt gedaan en om nog meer effort te steken in je workout in de sportschool. Dat doen deze dikke sneakers natuurlijk niet zomaar. Ze willen je hier namelijk maar wat graag bij helpen. De Sneakerbaron weet uit eigen ervaring dat ze hier meer dan goed tot in staat zijn. De Reebok Nano X1 sneakers draag je overigens ook gewoon casual. Je kunt deze sneakers vergelijken met andere Reebok-toppers als de Reebok Aztrek sneakers en de Reebok DMX sneakers.

Het upper van de Nano X1's bestaat voor het grootste deel uit textiel. Afhankelijk van de uitvoering is dit mesh of ripstop. Mede dankzij deze materialen is de pasvorm en fit bijzonder goed. De schoen sluit strak om je voet en dat geeft je direct een stabiel gevoel. Een handig lusje op de tong maakt aantrekken van de schoen gemakkelijker. Deze zeer sportieve sneakers bieden je veel comfort. De gewatteerde instap en de met textiel gevoerde binnenzijde zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Net als de Reebok Ventilator sneakers en de Reebok Question sneakers heeft ook deze schoen een ergonomisch voetbed dat ondersteunt en bijdraagt aan de demping. Deze demping is natuurlijk responsief en wordt verzorgd door Floatride Energy Foam in de voorvoet. Noppen en flexgroeven in de rubberen loopzool zorgen dat je altijd en overal beschikt over maximale tractie. De Reebok Nano X1 sneakers zijn helemaal klaar voor jou. Maar ben jij ook klaar voor deze dikke sneakers?