Reebok Rush Runner 4 sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Reebok Rush Runner 4

Kleuren, materialen en het verhaal van de Reebok Rush Runner 4.

De Reebok Rush Runner 4 sneakers zijn superdikke sneakers voor kids die lekker willen bewegen. Deze sneakers zien er super tof uit en bieden kids alle ondersteuning die ze nodig hebben. Soms wou de Sneakerbaron dat hij weer klein was. De Reebok Rush Runner 4 sneakers draag je, net als de Reebok Royal Prime 2 sneakers, de hele dag met veel plezier, wat de dag ook brengt.

En in het geval kids en jongeren brengt de dag nogal wat. School, spelen, chillen en sporten zijn hier zomaar wat voorbeelden van. En dan kun je maar beter sneakers dragen die dit alles aankunnen. De Rush Runner 4's hebben ook hun looks nog mee. Beter dan dit zal lastig te vinden zijn. Het upper van deze sneakers is gemaakt van mesh. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor voeten droog en koel blijven. Omdat dit mesh is versterkt, geeft het ook goede support. Net zoals de versterkte hak van de schoen dit doet. De schoen heeft een normale vetering met een klittenband sluiting. Eenmaal gestrikt, gaat de klittenband over de veters heen, zodat die niet los raken. Want dat kun je natuurlijk niet gebruiken als je druk aan het spelen, sporten of chillen bent. Handige lusjes op de hiel en tong zorgen ervoor dat kids de schoen zelf eenvoudig en snel aantrekken. Net zoals de Reebok Classic sneakers, die ook in kindermaten verkrijgbaar zijn, hebben deze sneakers een dempende EVA-middenzool. Veel loopcomfort dus! De rubberen buitenzool biedt maximale grip en wendbaarheid. De Reebok Rus Runner 4 sneakers draag je casual, maar zijn ook de ideale sport- of gymschoen voor kids en jongeren.