Salomon sneakers maat 45.5

127 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Salomon sneakers

Kleuren, materialen en het verhaal van Salomon.

Salomon is een merk dat in 1947 werd opgericht door de Fransman Francois Salomon. Samen met zijn vrouw en zoon begon hij in de plaats Annecy met de productie van skiranden. Niet voor niets koos Francois voor deze plaats, want Annecy ligt in de Franse Alpen in een populair skigebied. Al snel werd het assortiment uitgebreid en ontpopte het merk zich tot één van de grootste merken als het gaat om buitensportartikelen. Onder buitensport valt natuurlijk ook wandelen, hiking en hardlopen en vandaar dat Salomon ook sneakers op de markt brengt.

En niet zomaar sneakers! Want Salomon sneakers zijn kwalitatief hoogwaardige sneakers die maar één doel hebben. En dat is jou helpen om optimaal te performen. Of je nu aan hardlopen, wandelen of trailrunning doet, de sneakers van dit merk zijn graag jouw maatje. Ook doe je ze een groot plezier met een bezoek aan de sportschool, want een flinke workout gaan ze nooit uit de weg. Draag je ze liever casual? Dat kan de Sneakerbaron zich goed voorstellen. Salomon sneakers zien er namelijk super dik uit en met deze sneakers kom je altijd en overal goed voor de dag. De sneakers van dit merk worden gemaakt van moderne materialen, waaronder het ademende constructieve mesh. Bovendien worden ze geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Laat je verrassen door Salomon sneakers en ervaar zelf hoe deze sneakers je helpen je prestaties te verbeteren.