Vans Ave Pro sneakers

36 schoenen gevonden

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Ave Pro

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Ave Pro.

Wil je net als de Sneakerbaron sportief, stijlvol en als een echte pro op je skateboard staan? Natuurlijk wil je dat en dat betekent dat je niet zonder de Vans Ave Pro sneakers kunt. Skaten betekent nog wel eens een risicootje nemen en risico’s lopen. De designers van de Vans Ave Pro sneakers hebben bij het ontwerp van deze dikke sneaker dan ook veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo is de schoen voorzien van reflecterende strepen die bijdragen aan de zichtbaarheid. Het bovenwerk van de Ave Pro’s bestaat uit drie verschillende materialen, te weten suède, textiel en synthetisch materiaal. De pasvorm is uitstekend, waardoor je altijd controle over en feeling met je board houdt. Het zijn ook nog eens heel comfortabele sneakers.

De Luxliner binnenvoering is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. Ook in deze Vans is weer gebruik gemaakt van de gepatenteerde Duracap-technologie, die ervoor zorgt dat slijtage aan de zool nauwelijks tot geen kans krijgt. De demping is afgestemd op skateboarden en daarmee optimaal. Grip en stabiliteit worden je op maat en afroep geleverd door de, voor dit merk zo karakteristieke, rubberen zool met wafelstructuur. Optimaal performen op je board begint met de Vans Ave Pro sneakers.