Vans Chima Pro sneakers

36 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Chima Pro

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Chima Pro.

Hoe dik wil je je sneakers hebben? Check de Vans Chima Pro sneakers, want dikkere sneakers dan deze zijn er bijna niet. De Sneakerbaron is meer dan groot fan van deze sneakers. Niet alleen als hij er skatend op uittrekt, maar ook als hij gaat chillen met zijn kameraden. De Vans Chima Pro sneakers hebben absoluut de looks. Het zijn sneakers met een eigen karakter die je maar wat graag helpen om optimaal te performen tijdens skaten of freerunnen. Zoals de meeste Vans hebben ook deze sneakers een bovenwerk van versterkt canvas. Overlays van suède geven het bovenwerk body en daarmee stabiliteit en support.

De uitstekende fit zorgt ervoor dat je maximale feeling houdt met je board. De Chima Pro’s hebben een ULTRACUSH Flat Sheet-binnenzool die je demping en comfort verschaffen. Op plekken die slijtgevoelig zijn, zoals de neus van de schoen, is DURACAP-versteviging aangebracht. De PRO VULC LITE constructie die toegepast is op de buitenzool zorgt, in combi met het VANS ORIGINAL WAFFLE profiel voor de allerbeste grip en flexibiliteit die je je maar kunt wensen. De Vans Chima Pro sneakers zijn in een groot aantal fraaie colorways verkrijgbaar. Welke kies jij?