Vans Epoch sneakers

25 schoenen gevonden

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Epoch

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Epoch.

De Vans Epoch sneakers hebben alles in huis wat je van een sneaker van dit merk mag verwachten. Deze sneakers hebben de looks en de brains en dat maakt ze onweerstaanbaar voor elke sneakerhead. En dus ook voor de Sneakerbaron. De Vans Epoch sneakers zijn gemaakt voor de straat en voelen zich hier als een vis in het water. Net zoals de Vans Berle Pro sneakers en de Vans Ward sneakers zijn deze sneakers populair onder skaters.

En die populariteit is makkelijk te verklaren. Zo zien deze sneakers er gewoon super uit. Het suède bovenwerk is soepel, waardoor de schoen perfect om je voet sluit. Tegelijkertijd ervaar je direct bij het aantrekken van de schoen veel support. Het boardgevoel van deze sneakers is mede hierdoor uitstekend, net zoals dit het geval is bij de Vans Style sneakers en de Vans Old Skool sneakers. Het stikwerk is duidelijk zichtbaar op het upper en voegt subtiel een dosis stijl aan de Epochs toe. De kraag van deze sneaker is comfortabel, zacht en drukt niet op je enkels. De voor dit merk kenmerkende 'Off the wall-branding' ontbreekt natuurlijk niet op de schoen. Het ergonomische voetbed is dempend en voorziet je van extra support. De dikke EVA-tussenzool zorgt ervoor dat je de meest spectaculaire trics uitvoert, omdat de schokken snel worden geabsorbeerd. Dankzij het wafelpatroon op de rubberen buitenzool weet je jezelf verzekerd van de best denkbare grip. Maximaal performen op je board doe je met de Vans Epoch sneakers.