Vans Evdnt sneakers

57 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Evdnt

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Evdnt.

Vans ken je natuurlijk als het merk voor skaters en freerunners. Maar wist je dat dit merk ook hele dikke lifestylesneakers op de markt brengt? Check de Vans Evdnt sneakers maar eens! De Sneakerbaron is fan van het eerste uur van deze sneakers. De Vans Evdnt sneakers zijn tijdloos en gaan graag met je mee de straat op of de stad in. En dat geldt ook voor andere Vans sneakers, zoals bijvoorbeeld voor de Vans ISO sneakers en de Vans Sport sneakers.

De Evdnt's hebben een simplistische look, wat je ziet is wat je krijgt. Niets mis mee, want deze relatieve eenvoud is gelijk hun grote kracht. Het model is sportief en heeft een modern upper dat bestaat uit leer en mesh. Samen zorgt dit voor de perfecte pasvorm en fit en hierdoor ervaar je maximale support. Een flink aantal veteroogjes maken de vetersluiting compleet en ook deze draagt bij aan de fit van de schoen. Uiteraard ontbreekt de kenmerkende Vans-branding niet. Net als bij de Vans Chima Pro sneakers geniet je van lekker veel comfort. De UltraCush™-binnenzool speelt hierbij een belangrijke rol. Hierdoor ervaar je meer demping en optimale stabiliteit. De De LuxLiner™-binnenkant voegt hier nog een flinke dosis support en comfort aan toe. Ben je skater of freerunner? Weet dan dat deze sneakers goede boardfee bieden, waardoor je optimaal performt. Opvallend feature van deze sneaker is de transparante buitenzool. Het profiel op deze buitenzool maakt direct duidelijk dat je over grip en flexibiliteit niets te klagen hebt. Worden de Vans Evdnt sneakers jouw nieuwe kicks?