Vans Lampin sneakers

25 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Lampin

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Lampin.

De Vans Lampin sneakers zijn fantastische skatesneakers die elke skater weet te waarderen. Maar natuurlijk draag je deze dikke sneaker ook gewoon casual, net als de Sneakerbaron vaak doet. De Vans Lampin sneakers geven je zelfvertrouwen een boost, want met deze sneakers weet je zeker dat je altijd en overal goed voor de dag komt. Precies zoals dit ook het geval is bij de Vans Chima Pro sneakers en de Vans Bold sneakers.

Zoals je van Vans gewend bent, is ook het upper van de Lampins weer een stijlvolle mix van materialen. Ook dit keer weer is de basis het stevige canvas dat je voet perfect omsluit. Hierdoor weet je je verzekerd van een super goede fit en pasvorm. Een behoorlijke dosis suède voegt stijl en klasse toe aan deze sportieve sneaker. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat zes veteroogjes telt, maar waarvan je er in de praktijk slechts vijf gebruikt. Net als de Vans Sport sneakers en de Vans Kyle Walker sneakers voorzien deze sneakers je van uitstekende support en stabiliteit. Hierdoor sta je niet alleen stevig in je schoenen, maar ook stevig op je board. De schoen biedt je bovendien veel comfort. Zo is de ergonomische OrthoLite Low-Profile-inlegzool gemaakt van schuim, dat bijzonder comfortabel aanvoelt. Deze inlegzool is medeverantwoordelijk voor de goede demping van de schoen. Als iets belangrijk is als je gaat skaten, dan is het wel grip en flexibiliteit. Deze schoen is dan ook niet voor niets uitgerust met de befaamde wafelstructuur op het rubberen loopvlak van de buitenzool. Deze wafelstructuur tref je ook aan op de populaire Vans Filmore sneakers en de Vans Rowley sneakers. De Vans Lampin sneakers zijn verkrijgbaar in een groot aantal colorways. Wedden dat er eentje bij zit die bij jou past?