Vans Lowland sneakers

34 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Lowland

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Lowland.

Vans sneakers hebben een trouwe schare fans. De Sneakerbaron is één van deze fans en waar hij zeker ook fan van is, dat zijn de Vans Lowland sneakers. De ontwerpers van deze sneakers hebben zich voor het design van de Vans Lowland sneakers laten inspireren door de skatestijl uit de jaren negentig. Het strakke upper is gemaakt van leer, dat zowel soepel als stevig is. De pasvorm en fit van deze sneakers zijn dan ook zonder meer uitstekend te noemen.

Op de neus van de schoen zijn perforaties aangebracht. Dit ziet er niet alleen fraai uit, maar dit zorgt er ook voor dat je verzekerd bent van een goede luchtcirculatie. De Lowlands hebben een geavanceerde technologie die je maximaal comfort bieden, genaamd ComfyCush. ComfyCush combineert functioneel gemak, zoals bijvoorbeeld een zeer goede demping, met comfort. Zoals je van een Vans mag verwachten biedt de rubberen loopzool je maximale grip. Hierdoor beschik je over optimale boardfeel en laat je met het grootste gemak de dikste trics met je skateboard zien. Draag de Vans Lowland sneakers lekker casual of draag ze eens onder een sportieve zakelijke outfit.