Vans Rowan Pro sneakers

29 schoenen gevonden

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Rowan Pro

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Rowan Pro.

Vans is een merk met een grote, trouwe schare fans. Eén van deze fans is de Sneakerbaron. Hij heeft een zwak voor de Vans Rowan Pro sneakers, omdat deze de naam dragen van zijn grote skateheld Rowan Zorilla. De Vans Rowan Pro sneakers zijn hele dikke sneakers die gemaakt zijn voor het skateboard. Het upper van de schoen bestaat uit suède en canvas. Dit materiaal is verstevigd met de gepatenteerde Duracap™-technologie van Vans. Het stikwerk en de Vans Swoosh zijn opvallende stijldetails op deze sportieve sneaker.

Het voetbed is gemaakt van Popcush schuimrubber en is buitengewoon comfortabel. Het voetbed is dempend (responsief), ergonomisch en uitneembaar. De Rowan Pro’s bieden je support en stabiliteit en stellen je in staat als geen ander te shinen op je board. Uiteraard is een extreem goede boardfeel een absolute must om maximaal te performen. Dankzij de nieuwe gum rubberen SickStick-zool heb je ultieme grip en ben je altijd volledig in control. Ook het bekende wafelpatroon op deze zool is draagt hier aan bij. Ben je geen skater, maar wel helemaal weg van de Vans Rowan Pro sneakers? Geen nood, want deze sneakers gaan er graag met jou op uit. Dus waar wacht je nog op?