Vans Ward sneakers

47 schoenen gevonden

Vans modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Vans Ward

Kleuren, materialen en het verhaal van de Vans Ward.

En jawel hoor, daar is Vans weer met een hele dikke sneaker. De Vans Ward sneakers om precies te zijn. Sneakers waarmee de Sneakerbaron er niet alleen op zijn skateboard graag op uit trekt, maar ook sneakers die hij graag draagt als hij de stad in gaat. De Vans Ward sneakers vinden het allebei prima. Ze staan graag op het board, maar zonder protest gaan ze met je mee de straat op. Deze sneakers hebben een canvas bovenwerk, zoals verreweg de meeste sneakers van dit iconische merk. Suede overlays completeren het bovenwerk en zorgen voor de nodige support.

De Ward’s dragen zeer prettig en comfortabel. De instap is rond de enkel gewatteerd en ter hoogte van de hiel voorzien van een inkeping, voor maximale flexibiliteit en loopcomfort. De schoen heeft een uitneembaar voetbed, dat vochtregulerend is en bijdraagt aan de demping. Ook zorgt dit voetbed ervoor dat je altijd en overal feeling houdt met je board. Jouw garantie om optimaal te kunnen performen. De zool van deze sneaker is voorzien van de bekende wafelstructuur die je de best denkbare grip en wendbaarheid verschaft. Op de hak van de schoen is de ‘Vans off the wall’ branding stijlvol toegepast. De Vans Ward sneakers zijn niet zomaar sneakers, het zijn absolute musthaves!