Veja Rio Branco sneakers

22 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Veja Rio Branco

Kleuren, materialen en het verhaal van de Veja Rio Branco.

Het Franse sneakermerk Veja heeft duurzaamheid als geen ander hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid en dikke sneakers, gaat dat wel samen? Eerlijk is eerlijk, daar moest de Sneakerbaron wel even over nadenken. Maar slechts van korte duur, want wat een dikke sneakers brengt dit merk op de markt zeg! Check bijvoorbeeld de Veja Rio Branco sneakers eens! Deze sneakers zien er fantastisch uit. De retrolook van de Veja Rio Branco sneakers is er één van alle tijden. Het model van de schoen is gebaseerd op de klassieke runners uit de jaren zeventig van de vorige eeuw.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van Hexamesh, dat bestaat uit 70% biologisch katoen en 30% polyester dat gerecycled is. De waterafstotende suéde overlays geven de schoen een stijlvolle uitstraling. Voor de comfortabel aanvoelende jersey-voering van de Rio Branco’s is biologisch katoen en wederom gerecycled polyester gebruikt. De tussenzool is gemaakt van EVA-schuim en laat je genieten van een uitstekende demping. Elke stap weer. De zool van de schoen is gemaakt van rubber dat voor een kwart bestaat uit wild rubber, afkomstig uit het Amazonegebied. Wil je laten zien waar jij voor staat, een statement maken en er tiptop uitzien? Dan heb je geen andere keus dan kiezen voor de Veja Rio Branco sneakers!