Veja V-12 sneakers

44 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Veja V-12

Kleuren, materialen en het verhaal van de Veja V-12.

Veja is een Frans sneakermerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit is slechts één reden waarom de Sneakerbaron fan is van dit merk. Want er zijn heel wat meer redenen om van dit merk te houden. Check bijvoorbeeld de Veja V-12 sneakers! Dit zijn hele dikke sneakers waar je simpelweg niet omheen kunt. Sneakers met een heel eigen karakter, stijl en uitstraling en dat is toch precies waar je naar op zoek bent? De Veja V-12 sneakers hebben een bovenwerk dat gemaakt is van leer, dat op verantwoorde wijze is verkregen.

Het bovenwerk is soepel en ondersteunend tegelijkertijd. De schoen sluit goed om je voet en heeft een normale pasvorm. De schoen is aan de binnenzijde gevoerd met zacht textiel, voor een comfortabel gevoel. Het voetbed van de V-12’s is uitneembaar, geeft steun en draagt ook bij aan het hoge draagcomfort van deze sneakers. De zool is lekker dik, 3,5 cm, en laat je genieten van een uitstekende demping. De rubberen loopzool is natuurlijk duurzaam en voorzien van een profiel dat je altijd en overal grip en wendbaarheid geeft. Met de Veja V-12 sneakers maak je echt het verschil!