4/20 release door adidas en South Park: de adidas Campus 80’s ‘Towelie’

Sneaker nieuws
4/20 release door adidas en South Park: de adidas Campus 80’s ‘Towelie’

4/20 is de Amerikaanse aanduiding van 20 april. Wereldwijd staat de datum bekend als een dag waarop het gebruik van cannabis gevierd wordt. We hebben al regelmatig ‘wiet’ sneakers voorbij zien komen maar adidas komt dit jaar met een erg grote verrassing! Iedere South Park liefhebber kent namelijk het personage waaraan deze sneakers zijn opgedragen. Hoe random het ook klinkt, Towelie is een handdoek die maar één ding wil: Samen een jointje roken!

adidas campus Towelie South Park

De badstof waarvan Towelie gemaakt is leent zich natuurlijk perfect voor de upper van een paar sneakers. De pastel paarse badstof wordt afgewisseld met witte leren strepen op de zijkant en een wit achterpaneel. De ogen op de tong van Towelie zijn ook wit, tótdat je de zon ingaat. De ogen zijn bewerkt met materiaal dat reageert op UV licht. Ga je naar buiten met de schoenen? Dan kleuren de ogen van Towelie rood. Sick he?

South Park campus Adidas

Daarnaast vinden we, natuurlijk, een stashpocket onder de tong waar je kleine ‘voorwerpen’ kunt opbergen. Daarnaast zien we de bekende quotes: ‘Don’t forget to bring a towel’ en ‘I have no idea what is going on’ aan de binnenkant van de adidas Campus 80s terug. Het is nog niet bekend of deze release onderdeel is van een bredere samenwerking tussen adidas en South Park. Stay tuned! De kicks komen uit op 20 april.

adidas Originals x SOUTH PARK CAMPUS 80s – TOWELIE –

adidas Originals x SOUTH PARK CAMPUS 80s – TOWELIE –

GZ9177 - Uitgekomen op 20-04-2021
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 2 marketplaces
€120

campus adidas Towelie

adidas campus 80s southwark

adidas campus South Park

South Park Adidas campus