Air Jordan 1 High Zoom keert terug in ‘Racer Blue’

Blog - Sneaker nieuws
Air Jordan 1 High Zoom keert terug in ‘Racer Blue’

Nike blijft innoveren met de Air Jordan 1. Een tijd geleden kwam het eerste model uit van de Air Jordan 1 met een Zoom zool. Deze technologie zorgt voor een nog betere demping dan de klassieke Air zool van Nike/Jordan. Het eerste model hiervan kwam recent uit als onderdeel van het FEAR package. Deze week zijn de eerste foto’s naar buiten gekomen van een nieuw paartje Air Jordan 1 Zoom. Waar het FEAR pack een donkere variant had keert de Air Zoom nu terug in Racer Blue.

nike jordan air zoom 1 release racer blue

De schoen is wit met grijs en een blauwe lining in de schoen. De verschillende tinten grijs en wit geven de schoen een astronaut vibe wat ons betreft. Zeker gezien de glimmend transparante lak die over verschillende panels zit. Het ZOOM AIR label op de tong is transparant wat meteen opvalt. De zool is semi icy en heeft hetzelfde olie kleurpalet als de eerste Air Jordan 1 Zoom Air. Het ziet er naar uit dat Jordan Brand in 2020 meer in petto heeft voor de Air Jordan 1 met een Zoom Air zool. In januari moeten deze kicks verschijnen. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

jordan 1 retro high zoom air new jordan air zoom 1 nike og release 2020 air jordan 1 high zoom OG nike Foto’s: @s.sam.group