All Star weekend: Converse All Star Pro BB: triple white

Sneaker nieuws
All Star weekend: Converse All Star Pro BB: triple white

Zoals eerder besproken is het All Star Weekend van de NBA een gigantische gebeurtenis ieder jaar. In eerdere blogs schreven we al over releases van onder andere Nike in samenwerking met LeBron en met Don C. Ook Converse laat van zich horen gedurende dit enorme evenement. Converse, al een tijdje een dochteronderneming van Nike, brengt een nieuwe colorway uit van hun basketbal performance schoen: de Converse All Star Pro BB. Ze brengen deze uit in de ‘triple white’ colorway. De naam spreekt voor zich. De zool, upper én de rest van de schoen zijn wit.

nike converse all star pro bb

De All Star Pro BB is een hommage naar de klassieke Chuck Taylor All Star sneakers van het merk. Eind jaren 60 en begin jaren 70 was de Converse Chuck Taylor All Star dé schoen om professioneel op te basketballen. Onder andere Julius Erving, Larry Bird en Magic Johnson waren fervent liefhebber van deze schoen. De kenmerkende ronde cirkel met daarin het logo op de All Star vind je terug aan de binnenkant van de All Star Pro BB. De ster en het ‘haakje’ op de buitenkant van de schoen is dan weer een knipoog naar de Converse Pro Leather. Een ander model dat de basketbal vloeren domineerde in de jaren 70. Vandaag zijn de kicks verkrijgbaar via Converse, morgen via overige verkoopkanalen.

all star pro bb chuck nike converse basketbal converse all star chuck nike converse all star pro bb triple white close up logo converse all star pro bb close up nose all star triple white sole all star pro bb

 

 

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 9 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!