Carhartt werkt samen met Converse voor de Chuck 70 sneaker

Sneaker nieuws
Carhartt werkt samen met Converse voor de Chuck 70 sneaker

Brainpower rapte het op de track Boem. “Je bent kledingmerk, maar wat gaat je Carhartt.” Noem het rapskills of een flauwe grap, Carhartt is een merk dat we een warm hard toedragen. In de USA en in Canada wordt Carhartt veel gedragen op het boerenland. Net als Dickies is Carhartt daar een merk dat staat voor steady overallen, stevige working jackets en solide broeken. De samenwerking met canvas specialist Converse komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Voor dit project hebben ze in Engeland meer dan 1000 tweedehands kledingstukken van Carhartt verknipt om deze kicks mogelijk te maken. Samen vormen deze stofjes de nieuwe Converse Chuck 70 sneaker.

chuck 70 all star converse

Dat idee van hergebruik en materialen die allemaal nét wat anders zijn spreken ons enorm aan. De stukken canvas van al het workwear vind je terug in deze sneakers en dat maakt ze erg bijzonder. Daarnaast moeten we ook zeggen dat ze er gewoon heel erg dik uit zien. De combinatie van het gele canvas en blauwe denim geeft de schoenen een fijne look. De dikkere zool onder de schoen laat de sneaker passen bij de trends van vandaag de dag. De Converse schoenen komen uit op 28 mei! Ga jij ze scoren?

on feet Carhartt nike converse Taylor chuck 70 chuck Taylor all star all star nike converse Taylor chuck tongue converse all star chuck taylor nike converse all star

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 10 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!