Check het beeldmateriaal van de nieuwe Air Jordan 1 Zoom CMFT Stadium Green

Sneaker nieuws
Check het beeldmateriaal van de nieuwe Air Jordan 1 Zoom CMFT Stadium Green

Nike is afgelopen jaar gestart met de het toevoegen van een Zoom Air zool aan de beroemde Air Jordan 1. Het levert releases op die nét wat anders en uitbundiger zijn qua design dan de standaard retro’s. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘Stadium Green’. Net als bij de Nike Blazer ’77 zien we deconstructed elementen terugkomen op dit paar sneakers.

jordan air nike 1 zoom

En dat vinden we tof! De witte mid-panels op de upper en de toe-box zijn van wit ‘corduroy’, een fancy naam voor rib-stof. De groene overlays zijn gemaakt van boterzacht suède. De deconstructed elementen zorgen wel voor een beetje een funky swoosh. Maar dat kan ook aan deze set foto’s liggen. De zwarte enkel onderdelen hebben een open zijkant waardoor het materiaal aan de binnenkant zichtbaar wordt.

zoom comfort stadium Nike Air

Groene Air Jordan 1’s waren lange tijd behoorlijk zeldzaam. Buiten het DMP pack uit 2009 kwam er het afgelopen decennia weinig groens uit op Air Jordan 1 gebied. Gelukkig zien we daar met de Pine Greens uit 2020 en deze release verandering in komen! Een precieze releasedatum en officiële foto’s hebben we nog niet gekregen van Nike. Zodra we meer weten hoor jij dat ook!

STYLECODE CT0978-300

jordan air nike zoom stadium

jordan 1 air nike

green air nike 1

jordan zool air nike 1

Foto’s: @hanzuying

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 6 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!