De Air Jordan IV ‘What the’ eert haar 30 jarige roots

Blog - Sneaker nieuws
De Air Jordan IV ‘What the’ eert haar 30 jarige roots

De Air Jordan IV bestaat dit jaar 30 jaar en Nike viert dat met een jaar lang nieuwe colorways en extra releases. Zo ook de Air Jordan IV ‘What The’ . Je kunt zelf het laatste woord van die zin wel invullen. Deze release doet denken aan de Air Jordan 1 ‘Top 3’. Hij bevat elementen uit vier originele modellen uit 1989. De “Black/Cement“, “White/Cement”, “Military Blue”, and “Fire Red”. Al deze modellen gecombineerd vormen dit nieuwe model. Key elementen van ieder model zijn zichtbaar over de schoen. Van het achterpaneel tot de kenmerkende driehoeken waar de veters in vastzitten. Maar er is meer!

jordan 4 release what the nike

Een erg tof extra detail aan de schoen zijn de cijfercombinaties op de lacetips. Het lijken willekeurige cijfers die de kleuren van de verschillende modellen matchen. In werkelijkheid zijn het productcodes van dertig jaar geleden die ieder terugslaan op het model waarvan de cijfers de kleur hebben. Het zijn dit soort details die de échte sneakerhead zijn hart sneller doet kloppen. Er valt namelijk iets te ontdekken aan de schoen waarmee ook een stuk cultuur en geschiedenis wordt vastgelegd. Welke details spot jij nog meer? De Air Jordan IV ‘What The’ krijgen een release op 23 november. What the hell? Dat is snel! Stay tuned.

air jordan iv what the release nike jordan air 4 white cement backpanel jordan air nike 4 bovenkant air jordan 4 what the zool air jordan 1 what the