De morgenstond heeft de nieuwe Air Jordan 1 Mid goud in de mond

Sneaker nieuws
De morgenstond heeft de nieuwe Air Jordan 1 Mid goud in de mond

In oktober krijgen we wederom een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid. Veel sneaker liefhebbers hebben een haat/liefde verhouding met het medium model van de iconische Air Jordan 1. Ze wijken iets af qua vorm ten opzichte van het origineel en dat stuit sommige puristen tegen de borst. We kunnen echter niks anders doen dan toegeven dat de nieuwe colorways van de Air Jordan 1 Mid erg in de smaak vallen!

Air Jordan 1 gold mid

Zo ook deze nieuw geteaste release van de Air Jordan 1 Mid White/Metallic Gold. Je kunt met deze kicks naar een ‘red carpet event’ of naar een goed feest. Deze shiny kicks zijn namelijk oogverblindend goud met wit en zwarte details wat de schoenen een enorme luxe uitstraling geeft.

Air Jordan 1 mdi gold

 

Volgens DJ Folk komen de schoenen uit op 1 oktober in een full size run. Dat wil zeggen dat de schoenen beschikbaar worden in alle maten. Voor de jongste kiddo’s onder ons tot sneakerliefhebbers die leven op grote voet! Wat zeg jij? Teveel kitch of juist fantastisch luxe? Wij neigen naar het laatste. Nog even geduld!

nike Jordan 1 air gold mid

Jordan 1 Mid Metallic Gold Black White

Jordan 1 Mid Metallic Gold Black White

DC1419-700 - Uitgekomen op 30-11-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€131.00

 

Foto’s: s.sam.group