De nieuwe Air Jordan 1 Low van Zion Williamson is lekker prikkelbaar

Sneaker nieuws
De nieuwe Air Jordan 1 Low van Zion Williamson is lekker prikkelbaar

Naast een Jordan Zion 2 dropt Nike ook een Air Jordan 1 Low in samenwerking met NBA speler Zion Williamson. De 22-jarige speler van de New Orleans Pelicans debuteerde in 2019 in de NBA en doet het érg goed. Het nieuwe model heeft opvallende details in een karakteristiek “Voodoo” thema. Naast opvallende materialen is middels patches en stikwerk gezorgd voor een compleet design dat lekker opvalt.

zion jordan 1 low williamson

Ook voor deze colorway heeft Jordan een bonte verzameling aan kleuren bij elkaar gezocht. Flax, Muslin, Faune Brown, Oil Green, Sesame en Moon Fossil. Als wij het zouden beschrijven is een collectie van aardse kleuren met een sail midsole. De verschillende bruintinten in combinatie met groen, curry en witte rope veters werkt lekker samen. Opvallende details zijn de exposed stitching op verschillende plekken en de Skull patch op zij/achterkant van de sneaker. Het knoopje in het oog zorgt voor een extra gelaagdheid wat de kicks nét dat beetje flair extra geeft. De sneakers van Zion komen waarschijnlijk uit tijdens de feestdagen aan het einde van dit jaar.

STYLECODE DZ7292-200

 

 

Following the debut of Zion Williamson’s Jordan Zion 2 “Voodoo” colorway, the New Orleans Pelicans superstar revealed a matching Air Jordan 1 Low OG “Voodoo” colorway.

– Advertisement –

Dressed in a Flax, Muslin, Fauna Brown, Oil Green, Sesame, and Moon Fossil color scheme. This offering of the Air Jordan 1 Low comes constructed in a mix of hemp, canvas, and suede materials featuring the Voodoo skull logo on the lateral heel. Other details includes exposed stitching and an upside down tongue label.