Drie van die: Air Jordan release geruchten mét mock-up

Sneaker nieuws
Drie van die: Air Jordan release geruchten mét mock-up

Soms dropt er in één keer een geruchtenmolen waar je u tegen zegt. Zo ook afgelopen weekend. Via zsneakerheadz en sneakerfiles.com kregen we te horen dat in 2022 veel toffe nieuwe Air Jordan sneakers uitkomen. Vandaag presenteren we jullie drie hoogtepuntjes van de gelekte informatie. Van alle drie de paartjes zijn nog geen foto’s beschikbaar, slechts mock-ups! Vandaag in drie van die: Twee paar Air Jordan 1 en een paar Air Jordan 3! Lets gooo:

 

1. Air Jordan 1 High OG ‘Volt’

air jordan 1 green volt

Alle Volt colorways van Air Jordan en Nike hebben één ding gemeen: Ze doen pijn aan je ogen. De fel, fluorescerend, groene kleur hebben we eerder gezien op een paar Air Jordan 1 Gatorade en zelfs op een Air Force 1 in samenwerking met Off White. Voor het eerst komt er een ‘Chicago‘ like colorway uit maar dan met Volt groen i.p.v. rood. Op de mock-up kun je zien wat we mogen verwachten. We zijn benieuwd naar de eerste foto’s!

 

2. Air Jordan 1 High OG WMNS ‘Denim’

jordan 1 air nike OG denim

Dat de dames regelmatig verwend worden met Air Jordan colorways om van te smullen is geen geheim. Toch is het jammer dat Nike en Air Jordan lang niet altijd aan ‘inclusive sizing’ doen. Veel meiden met een kleine schoenmaat grijpen wekelijks mis op releases omwille van hun schoenmaat. Dat neemt niet weg dat de WMNS exclusive sneakers zeer de moeite waard zijn! We verwachten een pastel blauwe denim schoen mét extra bijzondere lace-jewels in de vorm van een Wings logo. Wat vinden jullie?

 

3. Air Jordan 3 ‘White Purple’

jordan 3 air white purple

De Air Jordan 3 is ook enorm lekker gegaan het afgelopen jaar. Met de Phoenix Suns, paars met oranje, colorway heeft de Air Jordan 3 al verrast afgelopen jaar. Ook de ‘Pine Green‘ release die op komst is verraste iedereen. De gelekte mock-up van de ‘White Purple’ voelt weer als een ouderwetse classic. De witte basis van de Air Jordan 3 mét een lekkere accentkleur blijft het goed doen. Ook deze kicks komen uit in 2022 en zodra de eerste foto’s beschikbaar zijn horen jullie het van ons!