Drop it like it’s hot! Nieuwe samenwerking tussen adidas en Pharrell Williams

Sneaker nieuws
Drop it like it’s hot! Nieuwe samenwerking tussen adidas en Pharrell Williams

Pharrell Williams is een legende in de muziekindustrie. Hij maakte N.E.R.D. groot en vormde samen met Chad Hugo het producersduo The Neptunes. Zijn invloed op de muziekindustrie en zijn gevoel voor fashion hebben van hem een superster gemaakt door de jaren heen. Pharrell heeft al meerdere malen met adidas samengewerkt. Onder andere de Stan Smith, de Nizza en de NMD zijn modellen waarvoor Pharrell zijn fashion skills heeft ingezet. Nu heeft hij dat ook gedaan voor de adidas Superstar!

race human Adidas superstar

En ze mogen er wezen! Er komen twee kleuren uit, een witte variant en een bruine variant. Op de achterkant van de schoen lees je de woorden: HUMAN RACE. Het is een kenmerk van Pharrell en zijn samenwerking met adidas. Hiermee draagt hij bij aan het delen van zijn visie op ‘de mens’ en de wereld. De kicks bevatten naast de basis kleur nog enkele ‘patches’ van canvas met felle kleuren. Hiermee lijkt Pharrell te benadrukken dat alle kleuren evenveel waard zijn op deze planeet. Daarmee passen de kicks perfect bij de recente ontwikkelingen op het gebied van racisme en ongelijkheid. Wil je dus een paar adidas Superstar die nét even anders zijn dan normaal en deze boodschap uitdragen? Hou ons blog in de gaten voor een update over een releasedatum!

superstar adidas Pharrell Williams adidas williams superstar Adidas human race superstar superstar williams Pharrell human super adidas star human race adidas nmd superstar Pharrell superstar Pharrell adidas

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl