Eerste foto’s opgedoken van Air Jordan 1 samenwerking met Trophy Room

Sneaker nieuws
Eerste foto’s opgedoken van Air Jordan 1 samenwerking met Trophy Room

De Air Jordan 1 blijft het uitstekend doen. Opvallend is echter dat de originele ‘Chicago’ colorway al jarenlang niet meer verschenen is, slechts varianten daarvan. De overwegend wit/rood met zwarte colorway is misschien wel de meest beroemde colorway van het model. Michael Jordan speelde zijn laatste wedstrijd bij de Bulls op zijn ouderwetse Chicago kicks. Met bloedende voeten tot gevolg voor iedereen die de Netflix documentaire heeft gezien.

jordan Nike Air trophy room

De Trophy Room Air Jordan 1 High hebben net als de Chicago een rood met witte upper waarvan de stiksels wit zijn. Bij het originele paar zijn deze stiksels rood. De zool is doorzichtig met twee blauwe en twee rode sterren afgebeeld die zichtbaar zijn door de zool heen. Op de insole zien we een patch terug van Trophy Room en op de hak prijkt de handtekening van Michael Jordan zelf.

STYLECODE DA2728-100

Nike Air Jordan 1 trophy room

Trophy Room is een bijzondere boutique. Hij is namelijk opgezet door de zoon van Michael Jordan zelf. De sfeer en inspiratie voor de naam komt direct voort uit de prijzenkamer in de villa van Michael Jordan en zijn familie. Op de site van Trophy Room lees je dat die locatie in het huis voor heel de familie een inspirerende plek was waar onder andere successen gevierd werden. Erg dope om te zien dat zoon Marcus Jordan zijn warme familie herinneringen omgezet heeft in een eigen onderneming! De kicks komen uit op 11 november via Nike en Trophy Room zelf. Of dat ook in Nederland gaat zijn is helaas niet bekend.

trophy room air nike Jordan 1

 

Foto’s: zsneakerheadz

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 7 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!