Er zijn super gedetailleerde foto’s gelekt van de Air Jordan 1 x Fragment x Travis Scott

Sneaker nieuws
Er zijn super gedetailleerde foto’s gelekt van de Air Jordan 1 x Fragment x Travis Scott

On-feet foto’s zijn altijd om van te smullen. Ze laten doorgaans veel meer details zien en tonen goed hoe de schoen valt en op welke details je kunt letten. Als de belichting en scherpte dan ook nog goed is, zijn we helemaal gelukkig. Yankeekicks geeft ons met deze nieuwe foto’s de beste kijk tot nu toe op de bijzonder Fragment x Air Jordan x Travis Scott samenwerking. Het voelt ergens vreemd om de Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ gecombineerd te zien met de Fragment editie van de schoen. Wellicht schakelt Nike over naar een ‘best of’ model van succesvolle samenwerkingen?

fragment Air Jordan 1 Travis Scott

Op de foto’s zien we de details van de ‘Military Blue’ colorway zoals de schoen van Nike officieel heet. De kenmerkende ‘big reversed swoosh’ van Travis is natuurlijk aanwezig alsook de ‘code’ en de stempel met bliksemschichten die we kennen uit eerdere samenwerkingen met het Japanse Fragment merk. Ook is er Fragment branding toegevoegd aan de tong. Waar eerst alleen de ‘Cactus Jack’ patch zichtbaar was zien we ook een Fragment label op de tong.

jordan Nike Air travis fragment

Verder valt het op dat de kwaliteit van de schoen enorm on point lijkt. Het getrommelde witte leer in combinatie met een sail gekleurde middenzool geeft de schoen een authentieke look. Het zwarte gedeelte rond de enkel heeft dezelfde stikselpatronen als de eerste Air Jordan 1 samenwerking met Travis Scott en op de achterkant van de schoen vinden we de Fragment stempel en Cactus Jack smiley terug. En last but not least zien we in reflecterend 3M materiaal het Cactus Jack logo onder de normale swoosh zitten aan de binnenkant van de schoen! Een releasedatum is nog niet bekend, men verwacht dat de schoen ergens rond de herfst uitkomt.

nike Jordan air Travis Scott fragment

fragment jordan air travis

jordan air nike fragment

Nike Air Jordan 1 fragment

Travis Scott jordan air nike fragment

fragment Air Jordan 1 nike

fragment Air Jordan 1 nike

Foto’s: Yankeekicks