Fris maar zeker niet zuur: de Air Jordan 6 Citron Tint

Blog - Sneaker nieuws
Fris maar zeker niet zuur: de Air Jordan 6 Citron Tint

Fresh! Nike en Air Jordan Brand weten nog regelmatig te verrassen met een bijzondere release. Vandaag zijn ze uitgekomen in Amerika en het is nog niet bekend of Nike deze release ook naar Europa brengt. We hopen uiteraard van wel, want deze kicks hebben iets bijzonders. De lining aan de binnenkant van de tong en het back panel bevatten geborduurde rozen. Ook de stof die over het lacelock zit bevat een geborduurde roos. Samen met de pastel gele upper zorgt die combinatie voor een vrouwelijke, frisse en voorjaar achtige vibe.

yellow citron Air Jordan 6 nike
De outsole is wit met knalgele accenten. Gelukkig heeft Nike gekozen voor leer als materiaal van deze Air Jordan 6. Deze pastel gele kleur had in suède de nodige risico’s met zich mee gedragen. Zoals we eerder schreven is suède zeer moeilijk schoon te krijgen. Leer is daarentegen makkelijk te poetsen dus wat dat betreft is dit paartje een top release voor de zomer. Of je de bos rozen op de foto erbij krijgt betwijfelen we. Dit vormt esthetisch wel een mooi plaatje! Voor nu genieten we dus van de foto’s.

Air Jordan 6 nike citron yellow jordan nike air 6 retro yellow nike Jordan air 6 mvp yellow jordan 6 citron flowers roses