Getting centered met de nieuwe foto’s van de Air Jordan 4 “Zen Master”

Sneaker nieuws
Getting centered met de nieuwe foto’s van de Air Jordan 4 “Zen Master”

Happy New Year allemaal! De eerste kicks die we dit jaar onder de loep nemen zijn de Air Jordan 4 “Zen Master” die dit jaar uitkomen. Dat Nike en Air Jordan in staat zijn om een tof verhaal aan een paar kicks mee te geven is algemeen bekend. Iconische momenten, figuren en overwinningen worden gevierd door op basis van deze successen colorways uit te brengen van bekende modellen. Met deze bijzondere uitgave van de Air Jordan 4 toont het merk hun respect voor de legendarische Chicago Bulls coach: Phil Jackson.

jordan 4 zen master

Tijdens de gouden jaren van de Chicago Bulls was het de eigenzinnige Phil Jackson die de Bulls keer op keer naar een kampioenschap wist te leiden. Hij stond bekend om het toepassen van meditatie, Boeddhisme en gezamenlijke ademhalingsoefeningen tijdens het coachen van zijn team. De colorway is opgedragen aan deze spirituele benadering.

nike air Jordan 4 zen master

De kleuren zijn “Amethyst Wave” met Bright Crimson en cement grijs. De spacy kleuren worden gecomplementeerd door de doorzichtige heel tab en veter “driehoeken”. De veters, het tong label en het gaas is zwart. Naar verwachting droppen deze Air Jordan 4 sneakers op 19 maart! Zet het alvast in de agenda of check op tijd onze releasekalender.

STYLECODE DH7138-506

jordan air nike 4 zen master

nike zen master Jordan 4

4 jordan air nike

jordan 4 master zen

jordan nike air 4 zen master