In detail: Nike Dunk Low x Cactus Jack

Blog - Sneaker nieuws
In detail: Nike Dunk Low x Cactus Jack

In een videoclip van het op #1 binnen gekomen album JACKBOYS van Travis Scott zijn platenlabel Cactus Jack waren de schoenen al te zien. Daarnaast moesten we het doen met een vage, slecht belichte foto. Een release voor de Nike Dunk Low x Cactus Jack is echter dichterbij dan we denken. De geruchten gaan namelijk dat de schoen al in Februari uit gaat komen. En ja, dat is volgende maand al! Er zijn van de week betere foto’s verschenen en uiteraard tonen we die.

cactus jack nike dunk low

De Nike Dunk Low is een schoen die we de laatste tijd meer voorbij zien komen. Ook Off White heeft recent drie varianten uitgebracht van dit model. Air Jordan heeft in lage variant meerdere SB (de skateboard lijn van Nike) schoenen uitgebracht dus de skateboardschoen is helemaal terug. Er zijn nog geen foto’s van maar de geruchten gaan bij de Cactus Jack Dunks dat de bandana print een extra laag stof onder zich heeft. De bekende elephantprint. Wij zelf zouden niet zo snel onze nieuwe kicks kapot scheuren om hier achter te komen. Mocht je willen skateboarden op deze kicks is dat wel een extra tof detail. Nog een maandje geduld en zoals altijd, succes met coppen!

cactus jack travis scott 1 nike dunk low af1 travis scott tongue nike dunk low high travis cactus travis scott nikes dunk low bandana rips off dunk nike low travis

Foto’s: @yeezymic