Irie vibes!! Air Jordan IV Rasta aangekondigd

Blog - Sneaker nieuws
Irie vibes!! Air Jordan IV Rasta aangekondigd

Was jij van plan om deze zomer in een hangmat op Jamaica te gaan chillen? Kokosnootje met rietje, voeten in het zand en de zee op de achtergrond. Of dit de vibe is die Nike wil neerzetten met de Air Jordan IV Rasta weten we niet maar dat het een fresh paar zomersneakers is, dat is zeker! De schoenen zijn overwegend wit met een (klassieke) cement grey midsole en een icy-groene outsole. Het gaas op het middenpaneel is van kunststof en behelst een gradiënt van de rasta kleuren. Rood, groen en geel. Dankzij de rode air bubbel en de groene lining aan de binnenkant van de tong voelt de schoen zeer compleet in haar kleurverdeling.

jordan air nike 4 do the right thang

Het enige dat we echt jammer vinden aan deze release is dat het uitsluitend een dames release is. Onze mannelijke medemens die op grote voet leeft zal dus genoegen moeten nemen met een ander paar zomerkicks. Zonder tegenbericht komen de sneakers uit op 16 april. Dat is uiteraard onder voorbehoud omdat het nog niet duidelijk is welke releases precies uitgesteld gaan worden omwille van het COVID-19 virus. Mochten er ingrijpende veranderingen plaatsvinden dan houden we je daar uiteraard van op de hoogte. Tot die tijd hebben we de rest van de foto’s voor je van de Air Jordan IV Rasta.

jordan 4 air nike irie rasta Air Jordan 4 Air Jordan 4 rasta Nike Air Jordan 4 dart close up air Jordan 4 cement grey Jordan 4s air nike Nike Air Jordan 4 pure do right rasta

Foto’s: @HanZuYing